Vi søger ung- og voksenarbejdere til sommersæsonen 2016

Til Orø Forsamlingshus og Orø havnekiosk søges glade og servicemindede mennesker, som kan indgå i vores team.

Alle jobs er sæsonbestemt, fra 1. maj og frem til skolernes sommerferie 25. juni har vi brug for mandskab der kan dække weekenderne. I skolernes sommerferie 25. juni til 7. august skal vi have dækket alle ugens 7 dage med bemanding. Vagtplaner og lønninger/feriepenge efter gældende regler på området.

Vi har brug for mandsskab i køkkenerne og serveringsområderne. Vi søger fleksible mennesker til vores team, der ikke er bange for at tage fat hvor der er behov. Således kan du forvente at komme til at arbejde både i Orø Forsamlingshus og Orø havnekiosk. Vi er et lille team, så vi hjælper også hinanden hvis der er travlt i køkkenet eller omvendt.

Du kan forvente en travl sommer med en varieret arbejdsdag. Begge steder, skal den daglige forretning i restauranten/cafe/grill, køkken, kiosk og is salg passes. Ud over den daglige forretning er der mange dage med arrangementer og selskaber der også skal tages hånd om.

Personlighed er vigtigere for os end erfaring. Du skal derfor ikke være bange for at søge, hvis du ikke har erfaring inden for området – Vi oplærer gerne!

Send ansøgning med en kort beskrivelse af dig selv til info@livogmad.dk senest 25. april 2016. Vi inviterer til jobinterview løbende, som ansøgningerne kommer ind.

Vi glæder os til at høre fra dig, og til jer andre – glæder vi os til at se jer i Bybjerg eller på havnen!

Admin

This is author biography section, post authors can write their basic introduction here. They can easily edit this by logging into their WordPress profile on your website. Telling your readers who you are gives a personal touch to your blog posts. Visit my website, Facebook, Twitter