Artikel fra Orø Nyt Sommerudgave om Orø Havnekiosk

Spis godt på Orø Havn. (Foto: Simon Bordal Hansen)

Spis godt på Orø Havn. (Foto: Simon Bordal Hansen)

Burger, kaffe og havnehygge på terrassen ud til fjorden

På Orø Havn finder du stedet, hvor både kaffen og burgerne sætter deres helt egen standard.

“Jeg laver jo maden fra bunden”, siger Simon Drost og ser tilfreds ud. Det har han vist også grund til, for den lille kiosk er på få år vokset til at være en rigtig café, hvor der er meget andet godt på menukortet.

“Vores pølser er fra Grambogård, og det er kvalitet, der vil noget. Kødet i burgerne er fra fritgående kvæg, burgerbollen bager vi også selv, lige som vi rører vores dressinger og blander olier-ne selv”.

Det er ikke kun maden, der er hjemmelavet. Det er store dele af møblerne i cafeen også. Bordene har Simon bygget af gamle paller og planker, og stolene er
et skønt virvar af fund fra forskellige loppemarkeder. Sammen er det med til at skabe en helt særlig stemning af havn og afslappet café på det lille sted, som Simon driver sammen med sin kone Anja.

I løbet af sommeren er der live musik på café-terrassen. Det er både lokale og udenøs musikere, som underholder. Og viser vestenvinden tænder, har cafeen heldigvis både tag og sider, der kan lukkes helt til.

Du finder caféen på Orø Havn.

En omgang hjemmebagte burgerboller er lige kommet ud af ovnen. (Foto: Simon Bordal Hansen)

En omgang hjemmebagte burgerboller er lige kommet ud af ovnen. (Foto: Simon Bordal Hansen)


Download artikel
Download eller print hele artiklen fra Orø Nyt Sommer udgave (PDF)

Admin

This is author biography section, post authors can write their basic introduction here. They can easily edit this by logging into their WordPress profile on your website. Telling your readers who you are gives a personal touch to your blog posts. Visit my website, Facebook, Twitter