Corona relaterede opdateringer

Vi har haft travlt med at forberede os, efter de nye regler. grundet Corona pandemien, siger Simon Drost
Vi har haft travlt med at forberede os, efter de nye regler. grundet Corona pandemien, siger Simon Drost

Vi har fået udstukket en lang række retningslinjer fra fødevarestyrelsen, som gør at dagligdagen for os og vores gæster bliver lidt anderledes i år.

Værnemidler:

Der er håndsprit tilgængeligt for vores gæster.

Adgang:

Vi beder vores gæster, unge som ældre at respektere færdsel- og afstandsmarkeringer

Servering/afhentning:

Al servering/afhentning foregår denne sæson gennem lugevindue mod havnen og fra terrassedøre mod bugten. Opdelt så lugevindue er dedikeret til varme retter og terrassen fortrinsvis er is espressokaffe og andre drikkevarer.

Spis på terrassen:

For at holde afstandsdirektiverne, har vi begrænsede siddepladser på vores skønne terrasse. Borde og stole må ikke omplaceres. Gæster der ønsker at spise på terrassen bedes vente til bord anvises af personalet.

Vores burgere:

Vores gode burgere må desværre vente til juni 2020, da burgerbøffen af kød fra dansk fritgående Angus, på grund af Corona pandemien, først er tilgængelig medio juni.

Grundet den exceptionelle kvalitet af kød fra fritgående kvæg, der har haft et godt liv på græs, har vi valgt at vente med vores burgers. til det gode kød igen er tilgængeligt (slagteren har lover senest medio af juni). Vi opdaterer løbende om ændringer!

Admin

This is author biography section, post authors can write their basic introduction here. They can easily edit this by logging into their WordPress profile on your website. Telling your readers who you are gives a personal touch to your blog posts. Visit my website, Facebook, Twitter