Forretter

Carpaccio af Mørbrad m/variation af tomater, parmesan, nødder, ruccola pesto

Forret – Carpaccio af Mørbrad m/variation af tomater, parmesan, nødder, ruccola pesto

(Serveres efter sæson til selskaber / arrangementer med minimum 25 personer.)

Forretter Jan/Feb/Marts

——————————0-0-0——————————

Torskerillettes
m/rødbede, sennepskorn og citrusfløde

——————————0-0-0——————————

Norsk Fjordlaks (røget og fersk)
m/syrnet fløde, saltagurk, egen rogn og urter

——————————0-0-0——————————

Ballotine af Perlehøne
m/syltet nødder, ruccola, soltørret tomater, basillikum

——————————0-0-0——————————

Souffle af hvid fisk
A la Nage, krebsehaler, persilleolie

——————————0-0-0——————————

Hummer Bisque
m/cornelles og cognac fløde

——————————0-0-0——————————

NB. Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør

Forretter April/Maj/Juni

——————————0-0-0——————————

Hvide el Grønne Lammefjords Asparges
m/sauce Mousseline og fjordrejer (dagpris)

——————————0-0-0——————————

Carpaccio af Mørbrad
m/variation af tomater, parmesan, nødder, ruccola pesto

——————————0-0-0——————————

Krabbesalat
m/ærteskum , estragon, tomat pickles, kiks af rugbrød

——————————0-0-0——————————

Vagtelbryst
m/variation af svampe, sauce Banyle, soltørret tranebær

——————————0-0-0——————————

Skindstegt Vesterhavs Torsk
På leje af spidskål, majsfløde og hummer bisque

——————————0-0-0——————————

NB. Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør

Forretter Juli/Aug/Sep

——————————0-0-0——————————

Røget laks
m/grønne asparges i egen creme, ærter, champagne sabayonne

——————————0-0-0——————————

Grilled Tun
m/wasabi, citrus salat,grisinni, tomatkompot

——————————0-0-0——————————

Rødtunge Roulade
m/Fennikel, ærter, dild crème, krydderurter

——————————0-0-0——————————

Confit af Kalvehaler
m/soltørret tranebær, æblesalat, blomkåls-skum, kantareller

——————————0-0-0——————————

Røget Ørred
m/lime-senneps fløde, sommer selleri, hindbær, balsamico sirup

——————————0-0-0——————————

NB. Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør

Forretter Okt/Nov/Dec.

——————————0-0-0——————————

Kalveterinne
m/pastinak creme, æbler, nødder, salater, abrikos

——————————0-0-0——————————

Gåsebryst Sezuan
m/rodfrugt pickles, timian, græskar shot

——————————0-0-0——————————

Perlehøne creme-suppe
m/kammuslinger, urter og safran skum

——————————0-0-0——————————

Stegt Rødfisk
m/appelsin fondue, rødkål med honning og timian, persilleolie

——————————0-0-0——————————

Lakse Ballotine
m/sauce verte, hummer , peberrod , karse

——————————0-0-0——————————

NB. Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør


Download Menu
Download eller print Forretter (PDF)