Desserter

Æble kanel tærte bagt med marcipan. Dertil vanille iscreme.

Æble kanel tærte bagt med marcipan. Dertil vanille iscreme.

Til selskaber / arrangementer for minimum 25 personer.

Vores desserter serveres efter sæson, så vores gæster altid får de bedste råvarer fra årstiden. Nedenstående finder du køkkenchefens dessertmenu årstid for årstid.

Desserter Jan/Feb/Marts

——————————0-0-0——————————

Gateau Marcel lagt på Chokobund
Dertil creme af Tahiti Vanille

——————————0-0-0——————————

Passionsfrugt mousse med chokoladecreme på mandelbund
Dertil Abrikosparfait

——————————0-0-0——————————

Varm Chokolade fondant af Valrhona
Med vanilleparfait af ‘Bourbon’

——————————0-0-0——————————

Karamelliseret valnøddetærte på mørdejsbund
Dertil Appelsinsorbet

——————————0-0-0——————————

Æble kanel tærte bagt med marcipan
Dertil vanille iscreme

——————————0-0-0——————————

Desserter April/Maj/Juni

——————————0-0-0——————————

Jordbær/rabarber mousse lagt på bisquit
Dertil egen sirup og sorbet

——————————0-0-0——————————

Sommerbær gratineret med sabayonne
Dertil vanilleparfait med krokant af pistacie

——————————0-0-0——————————

Blåbær bavaorise på hvid chokobisquit
Dertil passions sorbet og krokant

——————————0-0-0——————————

Rabarber terinne med hyldeblomst gele
Dertil hvid chokolade pafait

——————————0-0-0——————————

Chokolade mousse af Valrhona
Dertil jordbærsorbet tilsmagt med grønne madagaskarpeber

——————————0-0-0——————————

Desserter Juli/Aug/Sep

——————————0-0-0——————————

Bærtallerken med vanille iscreme el fløde
Dertil sprøde kiks

——————————0-0-0——————————

Brombær/blåbær clafoutis på mørdejsbund
Dertil appelsin parfait tilsmagt med mynte

——————————0-0-0——————————

Rabarber/Hindbær mousse på chokobisquit
Dertil vanillecreme og kompot

——————————0-0-0——————————

Hyldeblomst parfait tilsmagt med orangeblomst
Dertil hindbær og mandelkrokant

——————————0-0-0——————————

Solbær parfait lagt på mazarin
Dertil hvid chokolade ganache og melise

——————————0-0-0——————————

Desserter Okt/Nov/Dec

——————————0-0-0——————————

Pæretærte med karamelliseret nødder bagt på mazarinbund
Dertil chantilly creme

——————————0-0-0——————————

Æblemousse lagt på chokobund
Dertil egen kompot med kanelcreme

——————————0-0-0——————————

Blomme bagt med zanzibar kanel bark og muskat
Dertil sabayonne og sprød pistacie

——————————0-0-0——————————

Lakridsparfait med appelsin lagt på fragilite
Dertil anisskum

——————————0-0-0——————————

Citrontærte med sprøde mandler
Dertil egen sorbet og karamelcreme

——————————0-0-0——————————


Download Menu
Download eller print Desserter (PDF)